SKADE – Nexus Gaming 25/11, odds, streaming, speltips

SKADE
vs
Nexus Gaming
21-11-25 08:00 Pinn. Fall Series
Nexus Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.30
Vinstchans
Odds för SKADE - Nexus Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-24 23:00:28. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo SKADE – Nexus Gaming i Pinn. Fall Series

SKADE och Nexus Gaming i Pinn. Fall Series med matchstart 08:00 den25 november.

1X2-oddsen på SKADE - Nexus Gaming

Inför mötet mellan SKADE - Nexus Gaming i Pinn. Fall Series så talade spelbolagens odds för en seger till SKADE och Unibet gav då det bästa oddset till 1.30 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till SKADE på 3,30 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Unibet gav det högsta odds på Nexus Gaming, som var nederlagstippade mot SKADE, till 3.30 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Nexus Gaming gick vinnande ur detta möte till oddset 1,30 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan SKADE och Nexus Gaming hittade du hos till oddset . Ett oavgjort spel på SKADE - Nexus Gaming gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit SKADE

På hemmaplan har SKADE samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Pinn. Fall Series. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

SKADE har ett bortafacit under säsongen i Pinn. Fall Series med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att SKADE har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Pinn. Fall Series har SKADE 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att SKADE har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Nexus Gaming

På 0 matcher i Pinn. Fall Series har Nexus Gaming nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Nexus Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

SKADE har ett facit på bortaplan denna säsong i Pinn. Fall Series med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Nexus Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Nexus Gaming spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för SKADE - Nexus Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SKADE, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nexus Gaming.