Sprout – Young Ninjas 9/4, odds, speltips, live stream

Sprout
vs
Young Ninjas
Young Ninjas
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.65
Vinstchans
Odds för Sprout - Young Ninjas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 08:06:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Sprout – Young Ninjas den 9/4

Matchen spelades i European Development Championship mellan Sprout och Young Ninjas. Mötets matchstart var 11:00 den 9 april.

1X2-oddsen på Sprout - Young Ninjas

Kikade vi på oddsen inför mötet i European Development Championship mellan Sprout och Young Ninjas så var Sprout oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget bet365 gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på Sprout som vinnare. De 3 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,57 att favoriten Sprout skulle vinna matchen.

2.65 var det högsta oddset på nederlagstippade Young Ninjas som vinnare i mötet mot Sprout. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Young Ninjas och de 3 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,46 på en seger till Young Ninjas.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Sprout och Young Ninjas kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Sprout - Young Ninjas.

Poängfacit Sprout

Sprout har på hemmaplan i European Development Championship spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Sprout ett snitt på 0 poäng per match.

Sprout har ett bortafacit under säsongen i European Development Championship med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har Sprout ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Sprout håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Young Ninjas

På 0 matcher i European Development Championship har Young Ninjas nu 0 insamlade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 matcher har Young Ninjas under säsong tagit 0 poäng i event. Och detta innebär att Sprout har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Young Ninjas har i European Development Championship ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Young Ninjas har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Sprout - Young Ninjas

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sprout, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Young Ninjas.