Team GamerLegion – Izako Boars 19/5, odds, speltips, stream

Team GamerLegion
vs
Izako Boars
21-05-19 17:00 ESEA Premier EU
Izako Boars
Bästa matchoddsen
2 1.80
Vinstchans
Odds för Team GamerLegion - Izako Boars
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 11:43:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team GamerLegion – Izako Boars matchstart 19 maj

Team GamerLegion och Izako Boars möttes den 21-05-19 med matchstart 17:00 i ESEA Premier EU.

1X2-oddsen på Team GamerLegion - Izako Boars

Inför matchen mellan Team GamerLegion och Izako Boars i ESEA Premier EU så var Izako Boars spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Izako Boars hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Izako Boars, hos de 5 spelbolagen, låg på 2,02 gånger pengarna.

2.05 var det högsta oddset på nederlagstippade Team GamerLegion som vinnare i mötet mot Izako Boars. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. I snitt så kunde du spela på att Team GamerLegion gick vinnande ur detta möte till oddset 1,69 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Team GamerLegion - Izako Boars i Champions League till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Team GamerLegion och Izako Boars så gav de 5 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Team GamerLegion

Team GamerLegion har tagit 0 poäng så här långt i ESEA Premier EU på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Team GamerLegion har ett bortafacit under säsongen i ESEA Premier EU med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Team GamerLegion än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Izako Boars

Izako Boars har i ESEA Premier EU 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Izako Boars har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Izako Boars i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESEA Premier EU. På bortaplan så har Izako Boars därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Izako Boars har i ESEA Premier EU ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Izako Boars har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Team GamerLegion - Izako Boars

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team GamerLegion, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Izako Boars.