Team Spirit – Copenhagen Flames 15/5, odds, speltips, stream

Team Spirit
22-05-15 12:30 PGL Major
Copenhagen Flames
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.80
Vinstchans
Odds för Team Spirit - Copenhagen Flames
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-05-15 11:23:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Team Spirit – Copenhagen Flames i PGL Major

Matchen som spelades i PGL Major mellan Team Spirit vs Copenhagen Flames hade matchstart klockan 12:30, den 22-05-15.

De bästa oddsen inför Team Spirit - Copenhagen Flames

Inför matchen mellan Team Spirit och Copenhagen Flames i PGL Major så var Copenhagen Flames spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Copenhagen Flames hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. Copenhagen Flames var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,00 gånger pengarna.

Team Spirit var spelbolagens under dog i mötet mot Copenhagen Flames i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Team Spirit gav bet365 till oddset 2.10. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,73 att Team Spirit skulle vinna matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Team Spirit och Copenhagen Flames skulle kryssa i mötet. Inför matchstart mellan Team Spirit och Copenhagen Flames så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Team Spirit

På hemmaplan har Team Spirit samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i PGL Major. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Spirit ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Team Spirit har ett bortafacit under säsongen i PGL Major med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Team Spirit har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher Team Spirit har spelat denna säsong i PGL Major så har laget tagit 0 poäng. Detta innebär att Team Spirit har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Copenhagen Flames

Copenhagen Flames har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i PGL Major. Detta innebär att Team Spirit i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Copenhagen Flames har ett facit med 0 poäng i PGL Major på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan har Copenhagen Flames tagit 0,00 poäng per spelad match.

Copenhagen Flames har i PGL Major ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Spirit - Copenhagen Flames

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Spirit har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Copenhagen Flames har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.