Team Vitality – Team Liquid 15/5, odds, speltips, stream

Vitality

Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/clients/odds/www/wp-content/plugins/oddsjamforelse-pages/classes/oddsjamforelse/views/match_page.php on line 300

Warning: getimagesize(https://www.oddsonline.sehttps://www.oddsonline.se/images/teams/logo-missing.png): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/clients/odds/www/wp-content/plugins/oddsjamforelse-pages/classes/oddsjamforelse/views/match_page.php on line 300
22-05-15 12:30 PGL Major
Team Liquid

Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/clients/odds/www/wp-content/plugins/oddsjamforelse-pages/classes/oddsjamforelse/views/match_page.php on line 408

Warning: getimagesize(https://www.oddsonline.sehttps://www.oddsonline.se/images/teams/logo-missing.png): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/clients/odds/www/wp-content/plugins/oddsjamforelse-pages/classes/oddsjamforelse/views/match_page.php on line 408
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 2.75
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-05-15 01:50:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Vitality – Team Liquid i PGL Major

Team Vitality och Team Liquid möttes den 22-05-15 med matchstart 12:30 i PGL Major.

De bästa oddsen inför Team Vitality - Team Liquid

Kikade vi på oddsen inför mötet i PGL Major mellan Team Vitality och Team Liquid så var Team Vitality oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.45 gånger pengarna på Team Vitality som vinnare. Favoriten Team Vitality kunde du i snitt spela på till oddset 2,68 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolagen trodde inte på Team Liquid som vinnare i matchen mot Team Vitality. Och inför detta möte så gav bet365 det högsta oddset på Team Liquid som vinnare till 2.75 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,43 att Team Liquid skulle vinna matchen.

Ett spel på krysset mellan Team Vitality och Team Liquid gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team Vitality

För Team Vitality så har laget denna säsong i PGL Major håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har Team Vitality ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team Vitality under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Team Vitality därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Team Vitality har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Team Vitality har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har ett facit i PGL Major där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i PGL Major har Team Liquid ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Team Liquid har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Team Liquid har spelat i PGL Major under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Detta gör att Team Liquid har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Vitality - Team Liquid

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Vitality och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.