Tricked Esports – Nordavind 9/4, odds, live stream, speltips

Tricked Esports
vs
Nordavind
Nordavind
Bästa matchoddsen
1 2.25
2 1.60
Vinstchans
Odds för Tricked Esports - Nordavind
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 12:40:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Tricked Esports – Nordavind matchstart 9 april

Matchen mellan Tricked Esports och Nordavind i Intel Extreme Masters EU Qualifiers spelades den 9/4 med matchstart kl. 16:00.

Oddsen inför Tricked Esports - Nordavind

Kikade vi på oddsen inför mötet i Intel Extreme Masters EU Qualifiers mellan Tricked Esports och Nordavind så var Nordavind oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.60 gånger pengarna på Nordavind som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 3 spelbolagen i snitt oddset 2,18 på att Nordavind skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Tricked Esports, som var nederlagstippade mot Nordavind, till 2.25 gånger pengarna. De 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,59 att Tricked Esports skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Tricked Esports och Nordavind kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Tricked Esports - Nordavind.

Poängfacit Tricked Esports

Tricked Esports har ett hemmafacit så här lång i Intel Extreme Masters EU Qualifiers där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Tricked Esports ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Tricked Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Tricked Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Tricked Esports än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Nordavind

På hemmaplan har Nordavind fått ihop 0 poäng i Intel Extreme Masters EU Qualifiers denna säsong på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 matcher har Nordavind under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har Nordavind därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Nordavind har spelat i Intel Extreme Masters EU Qualifiers under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Nordavind har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Tricked Esports - Nordavind

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Tricked Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Nordavind.