Trident Clan – Marlian 12/5, odds, streaming, speltips

Trident Clan
vs
Marlian
21-05-12 17:00 EPIC CIS League
Marlian
Bästa matchoddsen
1 1.34
2 3.00
Vinstchans
Odds för Trident Clan - Marlian
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:51:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Trident Clan – Marlian i EPIC CIS League

Mötet i EPIC CIS League mellan Trident Clan och Marlian spelades den 12/5 matchstart med start kl. 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför Trident Clan - Marlian

Inför mötet mellan Trident Clan - Marlian i EPIC CIS League så talade spelbolagens odds för en seger till Trident Clan och Unibet gav då det bästa oddset till 1.34 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Trident Clan på 3,00 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Marlian som vinnare, till oddset 3.00 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,34 på Marlian som vinnare.

Inför mötet mellan Trident Clan och Marlian så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Trident Clan

Trident Clan har på hemmaplan i EPIC CIS League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Trident Clan i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Trident Clan tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Trident Clan ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i EPIC CIS League så har Trident Clan spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Trident Clan ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Marlian

Marlian har ett facit i EPIC CIS League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Marlian har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Trident Clan har ett facit på bortaplan denna säsong i EPIC CIS League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta gör att Trident Clan har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Marlian har spelat i EPIC CIS League under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Marlian ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Trident Clan - Marlian

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Trident Clan, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Marlian.