Virtus.pro – Astralis 26/2, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
Astralis
21-02-26 17:30 Intel Extreme Masters
Astralis
Bästa matchoddsen
1 2.30
2 1.57
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - Astralis
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-26 15:14:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Virtus.pro mötte Astralis den 21-02-26

Virtus.pro och Astralis i Intel Extreme Masters med matchstart 17:30 den26 februari.

De bästa oddsen inför Virtus.pro - Astralis

Inför matchen mellan Virtus.pro och Astralis i Intel Extreme Masters så var Astralis spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Astralis hittade du hos Unibet till 1.57 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Astralis på 2,30 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Virtus.pro var underdogs mot Astralis och det högsta oddset på nederlagstippade Virtus.pro kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.30 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,57 gånger pengarna på Virtus.pro som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Virtus.pro - Astralis i Champions League till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Virtus.pro - Astralis gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Virtus.pro

För Virtus.pro så har laget denna säsong i Intel Extreme Masters håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Virtus.pro har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Virtus.pro har ett bortafacit under säsongen i Intel Extreme Masters med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Virtus.pro har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Virtus.pro har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Det gör att Virtus.pro har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Astralis

På hemmaplan har Astralis fått ihop 0 poäng i Intel Extreme Masters denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Virtus.pro i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Astralis har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Intel Extreme Masters på 0 spelade matcher. Astralis har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher har Astralis spelat in 0 poäng denna säsong i event. Astralis har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Virtus.pro - Astralis

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Astralis.