Young Ninjas – Sharks Esports 24/6, odds, live stream, speltips

Young Ninjas
vs
Sharks Esports
21-06-24 10:00 Spring Sweet Spring
Sharks Esports
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.72
Vinstchans
Odds för Young Ninjas - Sharks Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 10:52:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Young Ninjas – Sharks Esports den 24/6

Matchen som spelades i Spring Sweet Spring mellan Young Ninjas vs Sharks Esports hade matchstart klockan 10:00, den 21-06-24.

Oddsen inför Young Ninjas - Sharks Esports

Inför matchen mellan Young Ninjas och Sharks Esports i Spring Sweet Spring så var Sharks Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Sharks Esports hittade du hos Unibet till 1.72 gånger pengarna. Sharks Esports var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,05 gånger pengarna.

2.05 var det högsta oddset på nederlagstippade Young Ninjas som vinnare i mötet mot Sharks Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på att underdogen Young Ninjas skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,72 gånger pengarna inför mötet mot Sharks Esports.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas har på hemmaplan i Spring Sweet Spring spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Young Ninjas har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Young Ninjas har ett bortafacit under säsongen i Spring Sweet Spring med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I Spring Sweet Spring har Young Ninjas 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Young Ninjas har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Sharks Esports

Sharks Esports har i Spring Sweet Spring 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Sharks Esports ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Sharks Esports i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Young Ninjas har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Sharks Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Young Ninjas - Sharks Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sharks Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.