Young Ninjas – VP.Prodigy 29/6, odds, live stream, speltips

Young Ninjas
vs
VP.Prodigy
21-06-29 09:30 Pinn. Cup
VP.Prodigy
Odds för Young Ninjas - VP.Prodigy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 05:42:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Young Ninjas – VP.Prodigy

Matchen mellan Young Ninjas och VP.Prodigy i Pinn. Cup spelades den 29/6 med matchstart kl. 09:30.

De bästa oddsen inför Young Ninjas - VP.Prodigy

På matchen i Pinn. Cup mellan Young Ninjas och VP.Prodigy så höll spelbolagen Young Ninjas som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos Bethard. Snittoddset på favoriten Young Ninjas, hos de 4 spelbolagen, låg på 2,84 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på VP.Prodigy som vinnare i matchen mot Young Ninjas. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på VP.Prodigy som vinnare till 2.90 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till VP.Prodigy och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,40 på en seger till VP.Prodigy.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Young Ninjas och VP.Prodigy till det högsta oddset hos . De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Young Ninjas - VP.Prodigy.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas har ett hemmafacit så här lång i Pinn. Cup där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Young Ninjas facit så här långt på 0 matcher i Pinn. Cup. På bortaplan så har Young Ninjas därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har Young Ninjas håvat in 0 poäng under säsongen i event. Young Ninjas har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit VP.Prodigy

VP.Prodigy har i Pinn. Cup 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Young Ninjas har ett facit på bortaplan denna säsong i Pinn. Cup med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har VP.Prodigy därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På totalt 0 matcher VP.Prodigy har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. VP.Prodigy har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Young Ninjas - VP.Prodigy

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för VP.Prodigy.