Sverige favorit mot Serbien i kvällens träningsmatch

I kväll ska de svenska herrarna i handboll ladda upp inför Sommar-OS när de möter Serbien i träningsturneringen Scandinavian Open. Sverige är favorit i mötet till 1,50 gånger pengarna hos bland annat Nordicbet.

Matchstart: 18:00
TV: Tv10

De svenska spelare som var skadade inför matchen mot Kroatien är nu tillbaka i träning och kommer att kunna delta i träningsmatchen mot Serbien i kväll. Dock så är det fortfarnade osäkert kring Jonas Larholm som drog på sig en knäskada på träningen, men i övrigt så ska resten av truppen vara friska inför matchen mot Serbien.
Nu gäller det för de svenska herrarna att slipa formen och visa att man är med och slåss om medaljerna i OS.

Herrarnas OS-turnering i handboll

Herrarnas turnering i London-OS kommer att starta den 29:e juli. Sverige har hamnat i grupp A vilket kan ses som den lättare gruppen av de två.

Ser man till motståndet i gruppen så bör Sverige ta sig vidare till slutspelet relativt enkelt. Den svåraste motståndaren kommer att bli Frankrike som är stor favorit att vinna gruppen. Sverige har god chans att ta andra platsen framför Island. De andra tre Tunisien, Argentina och Storbritannien kommer att få tampas om den sista slutspelsplatsen i grupp a.

Serbien har å andra sidan en tuff uppgift i OS eftersom de placerade i grupp B som kan anses som dödens grupp med bland annat Kroatien, Danmark, Spanien och Ungern. Ser man på oddsen så står det mellan Ungern och Serbien att ta sig vidare till slutspelet.

Sverige favorit mot Serbien i kväll

Mot Serbien i kväll är Sverige favorit till oddsen 1,50 gånger pengarna hos Nordicbet. Visst är det viktigt för de svenska herrarna att vinna matchen och skaffa sig självförtroende på det sättet. Men samtidigt så är det ännu viktigare att man visar upp ett bra spel med effektivitet i avsluten och inte det passiva spelet som vi såg stundtals i EM senast. Sen är det också viktigt att spelarna håller sig friska och inte dra på sig skador.

Här hittar ni aktuella tabeller och spelschema för herrarnas OS-turnering (extern länk)

Vinnarodds för grupp A i OS

Frankrike – 1.57
Island – 3.70
Sverige – 6.00
Tunisien – 65.00
Argentina – 100.00
Storbritannien – 750.00

Vinnarodds för grupp B i OS

Danmark – 2.75
Kroatien – 3.55
Spanien – 3.55
Ungern – 12.50
Serbien – 12.50
South Korea – 70.00