Wissman nästa svenska hopp

Det vill sig inte riktigt för svenskarna i Peking. Seglarna Fredrik Lööf och Anders Ekström hade chansen på guld men blev trea. Men skam den som ger sig. Närmast ställs hoppet till Johan Wissman som kanske kan knipa ett brons.

Jörgen Persson bjöd på pingisunderhållning från fornstora dagar när han formligen mosade sin motståndare Cheung Yuk från Hong Kong i bordtennisens tredje omgång i OS. Persson vann med 4-1 i set och trettonderankade Cheung var chanslös.

I eftermiddag väntar vitryssen Samsonov i åttondelsfinal, en match där Persson slår ur underläge. :Unibet: erbjuder timmarna innan matchen 5,50 ggr pengarna på Persson medan Samsonov bara betalar 1,12 hos samma bolag.

Flera nya finalplatser
Spjutkastaren Magnus Arvidsson, höjdhopperskan Emma Green, simhopperskan Elina Eggers och kanotisten Anders Gustavsson har alla tagit sig vidare till final i sina respektive grenar. Vi återkommer med uppdaterade finalodds efterhand.

Seglingsbrons
Den svenska starbåtduon Fredrik Lööf och Anders Ekström hade ingen lyckad finalsegling i dag på morgonen. En sistaplats innebar att man föll från ledning till en slutlig bronsplats efter Storbritannien och Brasilien.

Tufft nå medalj för Wissman
I eftermiddag är det dags för den svenske sprintern Johan Wissman att springa final på 400 meter. Storfavorit är Jeremy Warriner som inte ger mer än 1,20 ggr pengarna hos :bet365:. Kanske kan ett spel på att Wissman besegrar Leslie Djhone löna sig. :unibet: betalar 1,65 ggr pengarna på ett sådant spel.

Odds final 400 meter – :Bet365:
Jeremy Wariner    – 1,20
LaShawn Merrit – 4,33
Martin Rooney – 29,00
Christopher Brown – 29,00
David Neville – 67,00
Leslie Djhone – 51,00
Johan Wissman –  67,00
Renny Quow – 151,00