ALTERNATE aTTaX – Apeks 11/6, odds, speltips, livestream

ALTERNATE aTTaX
vs
Apeks
21-06-11 17:00 ESEA Premier EU
Apeks
Bästa matchoddsen
1 2.55
2 1.50
Vinstchans
Odds för ALTERNATE aTTaX - Apeks
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 15:42:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo ALTERNATE aTTaX – Apeks i ESEA Premier EU

ALTERNATE aTTaX och Apeks i ESEA Premier EU med matchstart 17:00 den11 juni.

1X2-oddsen på ALTERNATE aTTaX - Apeks

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan ALTERNATE aTTaX och Apeks så var Apeks oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på Apeks som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,50 att Apeks, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Betway gav det högsta odds på ALTERNATE aTTaX, som var nederlagstippade mot Apeks, till 2.55 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att ALTERNATE aTTaX gick vinnande ur detta möte till oddset 1,48 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit ALTERNATE aTTaX

På hemmaplan har ALTERNATE aTTaX samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESEA Premier EU. På hemmaplan har ALTERNATE aTTaX ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har ALTERNATE aTTaX tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har ALTERNATE aTTaX därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

ALTERNATE aTTaX har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har ALTERNATE aTTaX ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Apeks

På hemmaplan har Apeks fått ihop 0 poäng i ESEA Premier EU denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har Apeks under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har Apeks tagit 0,00 poäng per spelad match.

Apeks har på 0 spelade matcher i ESEA Premier EU tagit 0 poäng denna säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för ALTERNATE aTTaX - Apeks

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för ALTERNATE aTTaX har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Apeks har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.