Anonymo – FunPlus Phoenix 20/5, odds, streaming, speltips

Anonymo
vs
FunPlus Phoenix
21-05-20 19:00 Flashpoint
FunPlus Phoenix
Bästa matchoddsen
1 3.25
Vinstchans
Odds för Anonymo - FunPlus Phoenix
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:21:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Anonymo – FunPlus Phoenix den 20/5

Anonymo och FunPlus Phoenix i Flashpoint med matchstart 19:00 den20 maj.

Oddsen inför Anonymo - FunPlus Phoenix

Kikade vi på oddsen inför mötet i Flashpoint mellan Anonymo och FunPlus Phoenix så var FunPlus Phoenix oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.38 gånger pengarna på FunPlus Phoenix som vinnare. De 6 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,88 att favoriten FunPlus Phoenix skulle vinna matchen.

Anonymo var spelbolagens under dog i mötet mot FunPlus Phoenix i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Anonymo gav bet365 till oddset 3.25. I snitt så kunde du spela på att Anonymo gick vinnande ur detta möte till oddset 1,36 gånger pengarna, hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Anonymo - FunPlus Phoenix i Champions League till gånger pengarna. Att Anonymo och FunPlus Phoenix skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Anonymo

Anonymo har på hemmaplan i Flashpoint spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Anonymo under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Anonymo har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Flashpoint har Anonymo 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit FunPlus Phoenix

FunPlus Phoenix har denna säsongen i Flashpoint tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu FunPlus Phoenix ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har FunPlus Phoenix i Flashpoint tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har FunPlus Phoenix därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

FunPlus Phoenix har i Flashpoint 0 poäng på 0 matcher totalt. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Anonymo - FunPlus Phoenix

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Anonymo och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FunPlus Phoenix på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.