Apeks – Natus Vincere Junior 21/5, odds, speltips, streaming

Apeks
vs
Natus Vincere Junior
21-05-21 15:00 Elisa Invitational
Natus Vincere Junior
Bästa matchoddsen
2 2.50
Vinstchans
Odds för Apeks - Natus Vincere Junior
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-21 11:31:52. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Apeks – Natus Vincere Junior matchstart 21 maj

Den 21-05-21 så spelades mötet mellan Apeks – Natus Vincere Junior i Elisa Invitational, med matchstart klockan 15:00.

Oddsen inför Apeks - Natus Vincere Junior

Inför matchen mellan Apeks och Natus Vincere Junior i Elisa Invitational så var Apeks spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Apeks hittade du hos Bethard till 1.56 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 2,39 på att Apeks skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Natus Vincere Junior så kunde du spela på det högsta oddset 2.50 som du hittade hos Unibet. Nederlagstippade Natus Vincere Junior var som sagt ingen favorit i mötet mot Apeks och i snitt gav ett spel hos de 5 spelbolagen ovan oddset 1,54.

Inför mötet mellan Apeks och Natus Vincere Junior så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Apeks

På hemmaplan har Apeks samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Elisa Invitational. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Apeks tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Apeks har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher Apeks har spelat denna säsong i Elisa Invitational så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Natus Vincere Junior

Natus Vincere Junior har ett hemmafacit i Elisa Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Natus Vincere Junior ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Natus Vincere Junior i Elisa Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Natus Vincere Junior har på 0 spelade matcher i Elisa Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Apeks - Natus Vincere Junior

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Apeks och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Natus Vincere Junior på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.