Bad News Bears – GODSENT 18/5, odds, speltips, live stream

Bad News Bears
vs
GODSENT
21-05-18 21:30 cs_summit Qual.
GODSENT
Odds för Bad News Bears - GODSENT
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 19:25:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Bad News Bears – GODSENT i cs_summit Qual.

Bad News Bears och GODSENT i cs_summit Qual. med matchstart 21:30 den18 maj.

1X2-oddsen på Bad News Bears - GODSENT

Inför mötet mellan Bad News Bears - GODSENT i cs_summit Qual. så talade spelbolagens odds för en seger till GODSENT och Bethard gav då det bästa oddset till 1.57 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till GODSENT på 2,36 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Bad News Bears var nederlagstippade i mötet mot GODSENT och det högsta oddset på Bad News Bears som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 2.40. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Bad News Bears och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,55 på en seger till Bad News Bears.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Bad News Bears

Bad News Bears hemmafacit så här långt i cs_summit Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Bad News Bears har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Bad News Bears har ett bortafacit i cs_summit Qual. med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har Bad News Bears ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Bad News Bears har spelat under säsongen i cs_summit Qual. så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att Bad News Bears har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit GODSENT

På hemmaplan har GODSENT fått ihop 0 poäng i cs_summit Qual. denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har GODSENT ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Bad News Bears har ett facit på bortaplan denna säsong i cs_summit Qual. med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att Bad News Bears har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher GODSENT har spelat i cs_summit Qual. under säsong så har laget håvat in 0 poäng. GODSENT har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Bad News Bears - GODSENT

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Bad News Bears har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. GODSENT har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.