Case Esports – Caronte 14/5, odds, stream, speltips

Case Esports
vs
Caronte
21-05-14 13:00 Spring Sweet Spring
Caronte
Bästa matchoddsen
1 1.98
2 1.75
Vinstchans
Odds för Case Esports - Caronte
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 03:19:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Case Esports – Caronte i Spring Sweet Spring

Matchen mellan Case Esports och Caronte i Spring Sweet Spring spelades den 14/5 med matchstart kl. 13:00.

Oddsen inför Case Esports - Caronte

Kikade vi på oddsen inför mötet i Spring Sweet Spring mellan Case Esports och Caronte så var Caronte oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.75 gånger pengarna på Caronte som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Caronte på 1,98 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Case Esports som vinnare, till oddset 1.98 gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,75 att Case Esports skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Case Esports och Caronte skulle kryssa i mötet. Ett oavgjort spel på Case Esports - Caronte gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Case Esports

På hemmaplan har Case Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Case Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har Case Esports facit så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Så här långt har Case Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Case Esports än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att Case Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Caronte

Caronte facit så här långt är 0 inspelade poäng i Spring Sweet Spring på 0 hemmamatcher. Hemma har Caronte ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Caronte i Spring Sweet Spring under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har Caronte därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Caronte har i Spring Sweet Spring 0 poäng på 0 matcher totalt. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Case Esports - Caronte

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Case Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Caronte har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.