Celtic – Motherwell 19/12, odds, stream, speltips

Celtic
vs
Motherwell
2018-12-19 20:45 Skotska Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Celtic – Motherwell
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-24 14:36:57. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2018-12-19 20:45

Celtic möter Motherwell med start 20:45 den 19/12 i Skotska Premier League.

Celtic - Motherwell speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Celtic-Motherwell speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Celtic-Motherwell.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Celtic favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos Unibet till 1.22 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Motherwell, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos Unibet som ger dig det högsta oddset 12.00 gånger pengarna.

Oavgjort när Celtic - Motherwell möttes senast

Onsdagen den 5 december spelades det senaste mötet mellan Celtic - Motherwell i Skotska Premier League, tidigare under denna säsongen, och det mötet slutade oavgjort 1-1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Celtic - Motherwell jämför du nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Skotska Premier League

På de 7 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Celtic gjort totalt 20 mål, ett snitt på 2,86 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Celtic släppt in totalt 4 mål på 7 matcher som laget spelat på hemmaplan i Skotska Premier League, det innebär att Celtic släppt in 0,57 mål per match i snitt.

På de 8 bortamatcher som Motherwell spelat denna säsong i Skotska Premier League har laget gjort 7 mål, vilket ger ett snitt på 0,88 mål per match. Motherwell har på de 8 bortamatcher man spelat i Skotska Premier League släppt in 18 mål och har ett snitt på 2,25 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Skotska Premier League har Celtic gjort totalt 36 mål på 15 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,40 mål per match. Celtic har denna säsongen släppt in totalt 8 mål i ligan. Det innebär att på de 15 matcher som spelats så har Celtic 0,53 insläppta mål per match.

Per match har Motherwell i snitt producerat 1,00 mål framåt på de 16 matcher som spelats i Skotska Premier League. Under den gångna säsongen i ligan så har Motherwell släppt in totalt 26 mål. Detta innebär att Motherwell har ett målsnitt på 1,63 insläppta mål totalt under de 16 matcher som spelats under säsongen i Skotska Premier League.