Copenhagen Flames – Falcons Esports 17/5, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
Falcons Esports
Bästa matchoddsen
1 1.52
2 2.35
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Falcons Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-05-16 11:51:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Copenhagen Flames – Falcons Esports matchstart 17 maj

Matchen spelades i ESL Challenger League Europa mellan Copenhagen Flames och Falcons Esports. Mötets matchstart var 17:00 den 17 maj.

Oddsen inför Copenhagen Flames - Falcons Esports

Inför matchen mellan Copenhagen Flames och Falcons Esports i ESL Challenger League Europa så var Copenhagen Flames spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Copenhagen Flames hittade du hos Unibet till 1.52 gånger pengarna. Favoriten Copenhagen Flames kunde du i snitt spela på till oddset 2,35 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

2.35 var det högsta oddset på nederlagstippade Falcons Esports som vinnare i mötet mot Copenhagen Flames. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,52 på Falcons Esports som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Copenhagen Flames och Falcons Esports kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Copenhagen Flames

Copenhagen Flames har på hemmaplan i ESL Challenger League Europa spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta gör att Copenhagen Flames har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Copenhagen Flames har ett bortafacit under säsongen i ESL Challenger League Europa med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Copenhagen Flames har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i ESL Challenger League Europa så har Copenhagen Flames spelat in 0 poäng på 0 matcher. Copenhagen Flames har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Falcons Esports

På 0 matcher i ESL Challenger League Europa har Falcons Esports nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har Falcons Esports i ESL Challenger League Europa under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Copenhagen Flames har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Falcons Esports har spelat i ESL Challenger League Europa under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Falcons Esports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Falcons Esports

Likaresultatet innebär att Copenhagen Flames på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Falcons Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.