DBL PONEY – Natus Vincere Junior 12/5, odds, stream, speltips

DBL PONEY
vs
Natus Vincere Junior
21-05-12 13:00 BLAST Rising
Natus Vincere Junior
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.30
Vinstchans
Odds för DBL PONEY - Natus Vincere Junior
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-08 03:48:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades DBL PONEY – Natus Vincere Junior den 12/5

Matchen spelades i BLAST Rising mellan DBL PONEY och Natus Vincere Junior. Mötets matchstart var 13:00 den 12 maj.

De bästa & högsta oddsen inför DBL PONEY - Natus Vincere Junior

På matchen i BLAST Rising mellan DBL PONEY och Natus Vincere Junior så höll spelbolagen DBL PONEY som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.30 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,30 på att DBL PONEY skulle vinna matchen.

Ett spel på Natus Vincere Junior, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.30 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på att underdogen Natus Vincere Junior skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,30 gånger pengarna inför mötet mot DBL PONEY.

Ett kryss mellan DBL PONEY och Natus Vincere Junior gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Att DBL PONEY och Natus Vincere Junior skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit DBL PONEY

För DBL PONEY så har laget denna säsong i BLAST Rising håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

DBL PONEY har på bortaplan i BLAST Rising denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att DBL PONEY har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I BLAST Rising har DBL PONEY denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. DBL PONEY har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Natus Vincere Junior

Natus Vincere Junior har ett facit i BLAST Rising där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i BLAST Rising har Natus Vincere Junior ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har Natus Vincere Junior därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Natus Vincere Junior har i BLAST Rising 0 poäng på 0 matcher totalt. Natus Vincere Junior har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för DBL PONEY - Natus Vincere Junior

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DBL PONEY, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Natus Vincere Junior.