DETONA Gaming – Bravos Gaming 27/6, odds, stream, speltips

DETONA Gaming
vs
Bravos Gaming
21-06-27 00:00 CBCS Retake Series
Bravos Gaming
Bästa matchoddsen
1 3.55
2 1.27
Vinstchans
Odds för DETONA Gaming - Bravos Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 21:26:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo DETONA Gaming – Bravos Gaming i 27 juni

Matchen mellan DETONA Gaming och Bravos Gaming i CBCS Retake Series spelades den 27/6 med matchstart kl. 00:00.

1X2-oddsen på DETONA Gaming - Bravos Gaming

Inför matchen mellan DETONA Gaming och Bravos Gaming i CBCS Retake Series så var Bravos Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Bravos Gaming hittade du hos Unibet till 1.27 gånger pengarna. Bravos Gaming var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,53 gånger pengarna.

På nederlagstippade DETONA Gaming så kunde du spela på det högsta oddset 3.55 som du hittade hos betway. Snittoddset på DETONA Gaming som segrare låg på 1,26 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan DETONA Gaming och Bravos Gaming gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit DETONA Gaming

På hemmaplan har DETONA Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i CBCS Retake Series. DETONA Gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har DETONA Gaming facit så här långt på 0 matcher i CBCS Retake Series. På bortaplan har DETONA Gaming därmed 0,00 poäng per match.

DETONA Gaming har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. DETONA Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Bravos Gaming

Bravos Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i CBCS Retake Series. Detta innebär att DETONA Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Bravos Gaming i CBCS Retake Series tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Bravos Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Bravos Gaming tagit i CBCS Retake Series under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per spelad match har Bravos Gaming ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för DETONA Gaming - Bravos Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DETONA Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Bravos Gaming.