Fenerbahçe – Galatasaray 14/4, odds, speltips, stream

Fenerbahçe
vs
Galatasaray
2019-04-14 19:00 Süper Lig
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Fenerbahçe – Galatasaray
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-21 16:02:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-04-14 19:00

I Süper Lig kommer Fenerbahçe att möta Galatasaray klockan 19:00 söndagen den 14 april.

Speltips Fenerbahçe - Galatasaray

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan lägga ett bet på. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt Fenerbahçe-Galatasaray speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Fenerbahçe-Galatasaray, rekar som vi publicerar dagligen.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Fenerbahçe favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos 10bet till 1.77 gånger pengarna. Tror du ändå att Galatasaray utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget 10bet som ger dig det mest fördelaktiga oddset 3.50 gånger din insats.

Föregående mötet mellan Fenerbahçe - Galatasaray blev oavgjord

I Süper Lig slutade det senaste mötet mellan Fenerbahçe och Galatasaray, fredagen den 2 november, oavgjort. Resultatet i det mötet blev till slut 2-2.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Fenerbahçe - Galatasaray. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Fenerbahçe - Galatasaray jämför du nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Süper Lig

Fenerbahçe har ett målsnitt på 1,43 gjorda mål per hemmamatch i Süper Lig. På hemmaplan har Fenerbahçe släppt in 1,43 mål i genomsnitt denna säsongen i Süper Lig.

Galatasaray har ett facit med 1,00 gjorda bortamål i Süper Lig på de 8 bortamatcher man spelat under säsongen. Galatasaray har å sin sida ett bortafacit med 12 insläppta mål under säsongen i Süper Lig.

Under denna säsongen i Süper Lig har Fenerbahçe gjort totalt 14 mål på 15 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,93 mål per match. Fenerbahçe har under säsongen släppt in totalt 22 mål i ligan på de 15 matcher som spelats.

Galatasaray har ett facit denna säsongen i Süper Lig med 26 gjorda mål. På de 16 matcher som Galatasaray har spelat så har man ett snitt på 1,63 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Galatasaray släppt in 1,19 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 16 matcher som har spelats.