Fiend – Extremum 28/6, odds, speltips, stream

Fiend
vs
Extremum
21-06-28 16:00 Spring Sweet Spring
Extremum
Bästa matchoddsen
1 1.50
Vinstchans
Odds för Fiend - Extremum
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 14:30:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Fiend – Extremum matchstart 28 juni

Fiend och Extremum i Spring Sweet Spring med matchstart 16:00 den28 juni.

De bästa oddsen inför Fiend - Extremum

Inför mötet mellan Fiend - Extremum i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till Fiend och Unibet gav då det bästa oddset till 1.50 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 2,44 på att Fiend skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Extremum som vinnare i matchen mot Fiend. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på Extremum som vinnare till 2.45 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Extremum skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,47 gånger pengarna inför mötet mot Fiend.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Fiend och Extremum kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Fiend - Extremum gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Fiend

För Fiend så har laget denna säsong i Spring Sweet Spring håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Fiend har ett bortafacit i Spring Sweet Spring med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Fiend därmed 0,00 poäng per match.

Fiend har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Fiend har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Extremum

Extremum har i Spring Sweet Spring 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Extremum har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. Så här långt så har Extremum därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Extremum har i Spring Sweet Spring 0 poäng på 0 matcher totalt. Extremum har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Fiend - Extremum

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fiend och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Extremum på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.