Fnatic Rising – KOVA Esports 22/11, odds, stream, speltips

Fnatic Rising
vs
KOVA Esports
21-11-22 17:00 Elisa Invitational
KOVA Esports
Bästa matchoddsen
1 1.95
2 1.75
Vinstchans
Odds för Fnatic Rising - KOVA Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-22 17:51:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Fnatic Rising – KOVA Esports den 22/11

Matchen som spelades i Elisa Invitational mellan Fnatic Rising vs KOVA Esports hade matchstart klockan 17:00, den 21-11-22.

Oddsen inför Fnatic Rising - KOVA Esports

Inför matchen mellan Fnatic Rising och KOVA Esports i Elisa Invitational så var KOVA Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på KOVA Esports hittade du hos Unibet till 1.75 gånger pengarna. I snitt så gav 1 bettingsidor oddset 1,95 på att favoriten KOVA Esports skulle utgå med seger.

Fnatic Rising var underdogs mot KOVA Esports och det högsta oddset på nederlagstippade Fnatic Rising kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 1.95 gånger pengarna. Snittoddset på Fnatic Rising som segrare låg på 1,75 gånger pengarna inför matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Fnatic Rising och KOVA Esports skulle kryssa i mötet. Att Fnatic Rising - KOVA Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Fnatic Rising

Hemmalaget Fnatic Rising har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Fnatic Rising ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Fnatic Rising tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Fnatic Rising har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Fnatic Rising har spelat denna säsong i Elisa Invitational så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Fnatic Rising har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit KOVA Esports

KOVA Esports har ett hemmafacit i Elisa Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har KOVA Esports i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Elisa Invitational. Detta innebär att KOVA Esports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher KOVA Esports har spelat i Elisa Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Fnatic Rising - KOVA Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fnatic Rising och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för KOVA Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.