FURIA Esports – Astralis 9/4, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Astralis
21-04-09 17:00 ESL Pro League
Astralis
Bästa matchoddsen
1 2.35
2 1.55
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Astralis
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 06:20:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports – Astralis i ESL Pro League

FURIA Esports och Astralis möttes i ESL Pro League den 9/4 med matchstart 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför FURIA Esports - Astralis

Inför matchen mellan FURIA Esports och Astralis i ESL Pro League så var Astralis spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Astralis hittade du hos Unibet till 1.55 gånger pengarna. Att Astralis skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,35 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

2.35 var det högsta oddset på nederlagstippade FURIA Esports som vinnare i mötet mot Astralis. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att FURIA Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,55 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att FURIA Esports och Astralis skulle kryssa i mötet. Att FURIA Esports - Astralis skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports har ett hemmafacit så här lång i ESL Pro League där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har FURIA Esports ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har FURIA Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 spelade matcher så har FURIA Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har FURIA Esports ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Astralis

På 0 matcher i ESL Pro League har Astralis nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Astralis har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

FURIA Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i ESL Pro League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På totalt 0 matcher Astralis har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Astralis har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för FURIA Esports - Astralis

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FURIA Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Astralis har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.