Galaxy Racer – AVE 15/5, odds, stream, speltips

Galaxy Racer
vs
AVE
AVE
Bästa matchoddsen
1 1.48
2 2.50
Vinstchans
Odds för Galaxy Racer - AVE
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 05:29:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Galaxy Racer – AVE i 15 maj

Matchen spelades i FunSpark ULTI - europakval mellan Galaxy Racer och AVE. Mötets matchstart var 14:00 den 15 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Galaxy Racer - AVE

Inför mötet mellan Galaxy Racer - AVE i FunSpark ULTI - europakval så talade spelbolagens odds för en seger till Galaxy Racer och Unibet gav då det bästa oddset till 1.48 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,50 på Galaxy Racer som vinnare mot AVE.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på AVE som vinnare, till oddset 2.50 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att AVE gick vinnande ur detta möte till oddset 1,48 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför mötet mellan Galaxy Racer och AVE så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Galaxy Racer och AVE skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Galaxy Racer

På 0 spelade matcher har Galaxy Racer nu 0 insamlade poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Galaxy Racer har ett bortafacit under säsongen i FunSpark ULTI - europakval med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har Galaxy Racer ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I FunSpark ULTI - europakval har Galaxy Racer denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Det gör att Galaxy Racer har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit AVE

AVE facit så här långt är 0 inspelade poäng i FunSpark ULTI - europakval på 0 hemmamatcher. Detta innebär att AVE har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har AVE i FunSpark ULTI - europakval under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har AVE tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher AVE har spelat i FunSpark ULTI - europakval under säsong så har laget håvat in 0 poäng. AVE har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Galaxy Racer - AVE

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Galaxy Racer, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för AVE.