Gambit Esports – Natus Vincere 26/2, odds, speltips, stream

Gambit Esports
vs
Natus Vincere
21-02-26 14:00 Intel Extreme Masters
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 2.45
2 1.53
Vinstchans
Odds för Gambit Esports - Natus Vincere
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 16:49:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Gambit Esports – Natus Vincere i 26 februari

Den 21-02-26 så spelades mötet mellan Gambit Esports – Natus Vincere i Intel Extreme Masters, med matchstart klockan 14:00.

De bästa oddsen inför Gambit Esports - Natus Vincere

Kikade vi på oddsen inför mötet i Intel Extreme Masters mellan Gambit Esports och Natus Vincere så var Natus Vincere oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget bet365 gav då det högsta oddset till 1.53 gånger pengarna på Natus Vincere som vinnare. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,41 att favoriten Natus Vincere skulle vinna matchen.

Ett spel på Gambit Esports, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.45 gånger pengarna hos Unibet. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,53 att Gambit Esports skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Gambit Esports och Natus Vincere kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Gambit Esports

Gambit Esports har ett hemmafacit så här lång i Intel Extreme Masters där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Gambit Esports denna säsong i Intel Extreme Masters tagit 0 poäng. Detta gör att Gambit Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Gambit Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har ett hemmafacit i Intel Extreme Masters spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Natus Vincere har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Intel Extreme Masters på 0 spelade matcher. Detta gör att Gambit Esports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Natus Vincere har spelat i Intel Extreme Masters under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Natus Vincere har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Gambit Esports - Natus Vincere

Likaresultatet innebär att Gambit Esports på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Natus Vincere har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.