GODSENT – Triumph Gaming 17/5, odds, livestream, speltips

GODSENT
vs
Triumph
21-05-17 21:30 cs_summit Qual.
Triumph
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.34
Vinstchans
Odds för GODSENT - Triumph Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 22:02:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades GODSENT – Triumph Gaming i cs_summit Qual.

Matchen mellan GODSENT och Triumph Gaming i cs_summit Qual. spelades den 17/5 med matchstart kl. 21:30.

De bästa oddsen inför GODSENT - Triumph Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i cs_summit Qual. mellan GODSENT och Triumph Gaming så var GODSENT oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på GODSENT som vinnare. GODSENT var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,34 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Triumph Gaming låg som högst på 2.34 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Triumph Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,55 på en seger till Triumph Gaming.

Ett kryss mellan GODSENT och Triumph Gaming gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit GODSENT

För GODSENT så har laget denna säsong i cs_summit Qual. håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har GODSENT ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har GODSENT under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har GODSENT ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I cs_summit Qual. har GODSENT denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Triumph Gaming

Triumph Gaming facit så här långt är 0 inspelade poäng i cs_summit Qual. på 0 hemmamatcher. Hemma har Triumph Gaming ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Triumph Gaming har ett facit med 0 poäng i cs_summit Qual. på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Triumph Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I cs_summit Qual. har Triumph Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för GODSENT - Triumph Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för GODSENT, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Triumph Gaming.