HAVU Gaming – ex-Winstrike 9/4, odds, speltips, stream

HAVU
vs
ex-Winstrike
21-04-09 13:00 FunSpark ULTI - EU EU
ex-Winstrike
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.15
Vinstchans
Odds för HAVU Gaming - ex-Winstrike
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-08 22:22:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades HAVU Gaming – ex-Winstrike den 9/4

Mötet i FunSpark ULTI - EU mellan HAVU Gaming och ex-Winstrike spelades den 9/4 matchstart med start kl. 13:00.

De bästa oddsen inför HAVU Gaming - ex-Winstrike

Inför mötet mellan HAVU Gaming - ex-Winstrike i FunSpark ULTI - EU så talade spelbolagens odds för en seger till HAVU Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,15 på HAVU Gaming som vinnare mot ex-Winstrike.

På nederlagstippade ex-Winstrike så kunde du spela på det högsta oddset 2.15 som du hittade hos Unibet. Nederlagstippade ex-Winstrike var som sagt ingen favorit i mötet mot HAVU Gaming och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,65.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan HAVU Gaming och ex-Winstrike kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan HAVU Gaming - ex-Winstrike så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit HAVU Gaming

HAVU Gaming har ett hemmafacit så här lång i FunSpark ULTI - EU där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har HAVU Gaming tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att HAVU Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i FunSpark ULTI - EU så har HAVU Gaming spelat in 0 poäng på 0 matcher. HAVU Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit ex-Winstrike

På hemmaplan har ex-Winstrike fått ihop 0 poäng i FunSpark ULTI - EU denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att ex-Winstrike har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har ex-Winstrike under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har ex-Winstrike därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Ex-Winstrike har i FunSpark ULTI - EU 0 poäng på 0 matcher totalt. Ex-Winstrike har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för HAVU Gaming - ex-Winstrike

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HAVU Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för ex-Winstrike.