Izako Boars – HONORIS 15/5, odds, stream, speltips

Izako Boars
vs
HONORIS
21-05-15 14:00 ESL Polska mästerskapet
HONORIS
Bästa matchoddsen
1 1.38
2 2.80
Vinstchans
Odds för Izako Boars - HONORIS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 04:43:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Izako Boars – HONORIS i ESL Polska mästerskapet

Den 21-05-15 så spelades mötet mellan Izako Boars – HONORIS i ESL Polska mästerskapet, med matchstart klockan 14:00.

1X2-oddsen på Izako Boars - HONORIS

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESL Polska mästerskapet mellan Izako Boars och HONORIS så var Izako Boars oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.38 gånger pengarna på Izako Boars som vinnare. Att Izako Boars skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,80 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

HONORIS var underdogs mot Izako Boars och det högsta oddset på nederlagstippade HONORIS kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.80 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,38 på HONORIS som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Izako Boars och HONORIS skulle kryssa i mötet. Att Izako Boars - HONORIS skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Izako Boars

Izako Boars hemmafacit så här långt i ESL Polska mästerskapet är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Izako Boars har ett bortafacit i ESL Polska mästerskapet med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Izako Boars därmed 0,00 poäng per match.

I ESL Polska mästerskapet har Izako Boars 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Izako Boars har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit HONORIS

HONORIS har denna säsongen i ESL Polska mästerskapet tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

HONORIS har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ESL Polska mästerskapet på 0 spelade matcher. Så här långt så har HONORIS därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

HONORIS har i ESL Polska mästerskapet 0 poäng på 0 matcher totalt. HONORIS har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Izako Boars - HONORIS

Likaresultatet innebär att Izako Boars på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. HONORIS har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.