LDLC – Anonymo 24/2, odds, live stream, speltips

LDLC
vs
Anonymo
21-02-24 18:00 ESEA Premier EU
Anonymo
Odds för LDLC - Anonymo
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 16:49:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta LDLC – Anonymo i ESEA Premier EU

LDLC och Anonymo möttes den 21-02-24 med matchstart 18:00 i ESEA Premier EU.

Oddsen inför LDLC - Anonymo

På matchen i ESEA Premier EU mellan LDLC och Anonymo så höll spelbolagen Anonymo som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.45 hos Bethard. Att Anonymo skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,64 hos de 6 spelbolagen i listan ovan.

LDLC var underdogs mot Anonymo och det högsta oddset på nederlagstippade LDLC kunde du spela på hos spelbolaget Bethard till 2.70 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen LDLC skulle vinna matchen gav hos de 6 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,45 gånger pengarna inför mötet mot Anonymo.

Ett kryss mellan LDLC och Anonymo gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 6 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit LDLC

För LDLC så har laget denna säsong i ESEA Premier EU håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att LDLC i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har LDLC tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher LDLC har spelat under säsongen i ESEA Premier EU så har laget kammat hem 0 poäng. LDLC har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Anonymo

Anonymo har ett facit i ESEA Premier EU där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Anonymo i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESEA Premier EU. Detta gör att LDLC har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Anonymo har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för LDLC - Anonymo

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för LDLC och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Anonymo på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.