MAD Lions – OFFSET Esports 8/11, odds, streaming, speltips

MAD Lions
vs
OFFSET Esports
21-11-08 20:00 FiReLEAGUE
OFFSET Esports
Bästa matchoddsen
1 1.06
2 7.20
Vinstchans
Odds för MAD Lions - OFFSET Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-08 18:37:27. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

MAD Lions mötte OFFSET Esports den 21-11-08

Med matchstart 20:00 så spelades matchen i FiReLEAGUE mellan MAD Lions och OFFSET Esports, den 8 november.

1X2-oddsen på MAD Lions - OFFSET Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i FiReLEAGUE mellan MAD Lions och OFFSET Esports så var MAD Lions oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.06 gånger pengarna på MAD Lions som vinnare. Att MAD Lions skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 7,20 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Unibet gav det högsta odds på OFFSET Esports, som var nederlagstippade mot MAD Lions, till 7.20 gånger pengarna. Nederlagstippade OFFSET Esports var som sagt ingen favorit i mötet mot MAD Lions och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,06.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att MAD Lions och OFFSET Esports skulle kryssa i mötet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit MAD Lions

MAD Lions har ett hemmafacit så här lång i FiReLEAGUE där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att MAD Lions i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har MAD Lions ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att MAD Lions har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I FiReLEAGUE har MAD Lions 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. MAD Lions har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit OFFSET Esports

På 0 matcher i FiReLEAGUE har OFFSET Esports nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att OFFSET Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i FiReLEAGUE har OFFSET Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan har OFFSET Esports tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har OFFSET Esports tagit i FiReLEAGUE under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. OFFSET Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för MAD Lions - OFFSET Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MAD Lions och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.