MIBR – Bravos Gaming 15/5, odds, streaming, speltips

MIBR
vs
Bravos Gaming
21-05-15 20:00 CBCS Elite League
Bravos Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.08
2 6.50
Vinstchans
Odds för MIBR - Bravos Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 19:26:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

MIBR – Bravos Gaming matchstart 15 maj

Mötet i CBCS Elite League mellan MIBR och Bravos Gaming spelades den 15/5 matchstart med start kl. 20:00.

1X2-oddsen på MIBR - Bravos Gaming

På matchen i CBCS Elite League mellan MIBR och Bravos Gaming så höll spelbolagen MIBR som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.08 hos Unibet. Favoriten MIBR kunde du i snitt spela på till oddset 6,50 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolagen trodde inte på Bravos Gaming som vinnare i matchen mot MIBR. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Bravos Gaming som vinnare till 6.50 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Bravos Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,08 på en seger till Bravos Gaming.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att MIBR och Bravos Gaming skulle kryssa i mötet. Att MIBR - Bravos Gaming skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit MIBR

MIBR har tagit 0 poäng så här långt i CBCS Elite League på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu MIBR ett poängsnitt på 0 poäng per match.

MIBR har ett bortafacit under säsongen i CBCS Elite League med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I CBCS Elite League har MIBR med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har MIBR håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Bravos Gaming

På 0 matcher i CBCS Elite League har Bravos Gaming nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Bravos Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Bravos Gaming i CBCS Elite League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för MIBR - Bravos Gaming

Likaresultatet innebär att MIBR på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Bravos Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.