MOUZ – Sharks Esports 26/10, odds, speltips, stream

MOUZ
vs
Sharks Esports
21-10-26 11:45 PGL Major
Sharks Esports
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.75
Vinstchans
Odds för MOUZ - Sharks Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-26 10:35:54. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

MOUZ mötte Sharks Esports den 21-10-26

Med matchstart 11:45 så spelades matchen i PGL Major mellan MOUZ och Sharks Esports, den 26 oktober.

De bästa oddsen inför MOUZ - Sharks Esports

Inför matchen mellan MOUZ och Sharks Esports i PGL Major så var MOUZ spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på MOUZ hittade du hos Unibet till 1.16 gånger pengarna. Favoriten MOUZ kunde du i snitt spela på till oddset 4,75 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Sharks Esports var nederlagstippade i mötet mot MOUZ och det högsta oddset på Sharks Esports som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 4.75. I snitt så kunde du spela på att Sharks Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,16 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan MOUZ och Sharks Esports kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit MOUZ

Hemmalaget MOUZ har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har MOUZ ett snitt på 0 poäng per match.

MOUZ har ett bortafacit i PGL Major med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har MOUZ därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

MOUZ har ett facit denna säsong i PGL Major med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Sharks Esports

Sharks Esports har ett hemmafacit i PGL Major spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Sharks Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Sharks Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i PGL Major på 0 spelade matcher. Detta innebär att Sharks Esports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I PGL Major har Sharks Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för MOUZ - Sharks Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MOUZ, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Sharks Esports.