Natus Vincere – BIG 24/11, odds, livestream, speltips

Natus Vincere
vs
BIG
21-11-24 17:00 BLAST Premier
BIG
Bästa matchoddsen
1 1.10
2 6.50
Vinstchans
Odds för Natus Vincere - BIG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-24 15:07:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Natus Vincere – BIG i BLAST Premier

Med matchstart 17:00 så spelades matchen i BLAST Premier mellan Natus Vincere och BIG, den 24 november.

1X2-oddsen på Natus Vincere - BIG

Inför mötet mellan Natus Vincere - BIG i BLAST Premier så talade spelbolagens odds för en seger till Natus Vincere och betway gav då det bästa oddset till 1.10 gånger pengarna. Att Natus Vincere skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 6,13 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

BIG var spelbolagens under dog i mötet mot Natus Vincere i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till BIG gav Unibet till oddset 6.50. I snitt så kunde du spela på att BIG gick vinnande ur detta möte till oddset 1,10 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Natus Vincere och BIG till det högsta oddset hos . Att Natus Vincere - BIG skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere hemmafacit så här långt i BLAST Premier är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Natus Vincere har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Natus Vincere denna säsong i BLAST Premier tagit 0 poäng. I BLAST Premier har Natus Vincere med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Natus Vincere håvat in 0 poäng under säsongen i event. Natus Vincere har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit BIG

BIG har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i BLAST Premier. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

BIG har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i BLAST Premier på 0 spelade matcher. På bortaplan så har BIG därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

BIG har i BLAST Premier 0 poäng på 0 matcher totalt. Per spelad match har BIG ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Natus Vincere - BIG

Likaresultatet innebär att Natus Vincere på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. BIG har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.