PAPERPLANES – PGS ANGELS 13/5, odds, speltips, livestream

PAPERPLANES
vs
PGS ANGELS
21-05-13 18:10 Svenska Elitserien
PGS ANGELS
Bästa matchoddsen
1 1.35
2 3.00
Vinstchans
Odds för PAPERPLANES - PGS ANGELS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 10:31:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades PAPERPLANES – PGS ANGELS i Svenska Elitserien

Mötet i Svenska Elitserien mellan PAPERPLANES och PGS ANGELS spelades den 13/5 matchstart med start kl. 18:10.

Oddsen inför PAPERPLANES - PGS ANGELS

Inför mötet mellan PAPERPLANES - PGS ANGELS i Svenska Elitserien så talade spelbolagens odds för en seger till PAPERPLANES och Unibet gav då det bästa oddset till 1.35 gånger pengarna. Favoriten PAPERPLANES kunde du i snitt spela på till oddset 2,93 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på PGS ANGELS som vinnare, till oddset 3.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till PGS ANGELS och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,33 på en seger till PGS ANGELS.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan PAPERPLANES och PGS ANGELS hittade du hos till oddset . Snittoddet hos de 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit PAPERPLANES

PAPERPLANES hemmafacit så här långt i Svenska Elitserien är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att PAPERPLANES i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har PAPERPLANES under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har PAPERPLANES därmed 0,00 poäng per match.

0 poäng har PAPERPLANES än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per match har PAPERPLANES ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit PGS ANGELS

PGS ANGELS har i Svenska Elitserien 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att PGS ANGELS har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har PGS ANGELS i Svenska Elitserien tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher PGS ANGELS har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Detta gör att PGS ANGELS har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för PAPERPLANES - PGS ANGELS

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PAPERPLANES, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för PGS ANGELS.