Rafael Nadal – Novak Djokovic 11/11, odds, speltips, live stream

100 kr riskfritt spel på Rafael Nadal vs Novak Djokovic!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 2.40
X 1.00
2 1.55
Vinstchans
Odds för Rafael Nadal - Novak Djokovic

Oddsen uppdaterades 2013-11-11 14:39:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Rafael Nadal – Novak Djokovic i ATP-slutspelet

Matchen mellan Rafael Nadal och Novak Djokovic i ATP-slutspelet spelades den 11/11 med matchstart kl. 21:00.

De bästa oddsen inför Rafael Nadal - Novak Djokovic

Inför mötet mellan Rafael Nadal - Novak Djokovic i ATP-slutspelet så talade spelbolagens odds för en seger till Novak Djokovic och Expekt gav då det bästa oddset till 1.55 gånger pengarna. Att Novak Djokovic skulle infria förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,37 hos de 3 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på Rafael Nadal som vinnare i matchen mot Novak Djokovic. Och inför detta möte så gav Expekt det högsta oddset på Rafael Nadal som vinnare till 2.40 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,54 gånger pengarna på Rafael Nadal som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Rafael Nadal och Novak Djokovic till det högsta oddset 1.00 hos Svenska Spel. Inför matchstart mellan Rafael Nadal och Novak Djokovic så gav de 3 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 1,00 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Rafael Nadal

För Rafael Nadal så har laget denna säsong i ATP-slutspelet håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Rafael Nadal har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Rafael Nadal denna säsong i ATP-slutspelet tagit 0 poäng. På bortaplan har Rafael Nadal därmed 0 poäng per match.

Rafael Nadal har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0 poäng i snitt.

Poängfacit Novak Djokovic

Novak Djokovic har ett facit i ATP-slutspelet där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Novak Djokovic har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Novak Djokovic har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ATP-slutspelet på 0 spelade matcher. Så här långt så har Novak Djokovic därmed ett bortasnitt på 0 poäng per match.

Novak Djokovic har i ATP-slutspelet 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Rafael Nadal - Novak Djokovic

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Rafael Nadal har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Novak Djokovic har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.