Renegades – Team Vitality 6/7, odds, speltips, streaming

Renegades
vs
Vitality
21-07-06 11:30 Intel Extreme Masters
Vitality
Bästa matchoddsen
1 3.75
2 1.25
Vinstchans
Odds för Renegades - Team Vitality
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-06 08:31:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Renegades – Team Vitality den 6/7

Renegades och Team Vitality i Intel Extreme Masters med matchstart 11:30 den 6 juli.

De bästa oddsen inför Renegades - Team Vitality

Inför matchen mellan Renegades och Team Vitality i Intel Extreme Masters så var Team Vitality spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Vitality hittade du hos bet365 till 1.25 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,75 att favoriten Team Vitality skulle vinna matchen.

3.75 var det högsta oddset på nederlagstippade Renegades som vinnare i mötet mot Team Vitality. Och detta odds kunde du spela på hos bet365. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,25 att Renegades skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Renegades och Team Vitality hittade du hos till oddset . Att Renegades och Team Vitality skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Renegades

Renegades hemmafacit så här långt i Intel Extreme Masters är 0 inspelade poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Renegades ett snitt på 0 poäng per match.

Renegades har ett bortafacit i Intel Extreme Masters med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Renegades därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I Intel Extreme Masters har Renegades denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Renegades har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team Vitality

På hemmaplan har Team Vitality fått ihop 0 poäng i Intel Extreme Masters denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Team Vitality ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Team Vitality i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Intel Extreme Masters. Och detta innebär att Renegades har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Team Vitality har i Intel Extreme Masters ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Team Vitality har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Renegades - Team Vitality

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Renegades och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Vitality på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.