SINNERS Esports – Natus Vincere Junior 13/5, odds, speltips, livestream

SINNERS Esports
vs
Natus Vincere Junior
21-05-13 10:00 BLAST Rising
Natus Vincere Junior
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.25
Vinstchans
Odds för SINNERS Esports - Natus Vincere Junior
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 03:19:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

SINNERS Esports – Natus Vincere Junior matchstart 13 maj

Matchen spelades i BLAST Rising mellan SINNERS Esports och Natus Vincere Junior. Mötets matchstart var 10:00 den 13 maj.

De bästa oddsen inför SINNERS Esports - Natus Vincere Junior

Inför matchen mellan SINNERS Esports och Natus Vincere Junior i BLAST Rising så var SINNERS Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på SINNERS Esports hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,25 att favoriten SINNERS Esports skulle vinna matchen.

Natus Vincere Junior var spelbolagens under dog i mötet mot SINNERS Esports i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Natus Vincere Junior gav Unibet till oddset 3.25. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Natus Vincere Junior och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,30 på en seger till Natus Vincere Junior.

Inför mötet mellan SINNERS Esports och Natus Vincere Junior så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Före avspark mellan SINNERS Esports - Natus Vincere Junior så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit SINNERS Esports

På 0 spelade matcher har SINNERS Esports nu 0 insamlade poäng i event. SINNERS Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

SINNERS Esports har ett bortafacit i BLAST Rising med 0 poäng på 0 spelade matcher. I BLAST Rising har SINNERS Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

SINNERS Esports har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Natus Vincere Junior

Natus Vincere Junior har i BLAST Rising 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Natus Vincere Junior har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Natus Vincere Junior har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i BLAST Rising på 0 spelade matcher. Så här långt så har Natus Vincere Junior därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Natus Vincere Junior har på 0 spelade matcher i BLAST Rising tagit 0 poäng denna säsongen. Detta gör att Natus Vincere Junior har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för SINNERS Esports - Natus Vincere Junior

Likaresultatet innebär att SINNERS Esports på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Natus Vincere Junior har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.