Team Dignitas – ENCE 13/5, odds, speltips, stream

Team Dignitas
vs
ENCE
21-05-13 14:50 LB/CS
ENCE
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.13
Vinstchans
Odds för Team Dignitas - ENCE
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 12:15:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Dignitas – ENCE i 13 maj

Team Dignitas och ENCE i LB/CS med matchstart 14:50 den13 maj.

De bästa oddsen inför Team Dignitas - ENCE

På matchen i LB/CS mellan Team Dignitas och ENCE så höll spelbolagen Team Dignitas som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.65 hos Unibet. I snitt så gav 1 bettingsidor oddset 2,13 på att favoriten Team Dignitas skulle utgå med seger.

2.13 var det högsta oddset på nederlagstippade ENCE som vinnare i mötet mot Team Dignitas. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till ENCE och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,65 på en seger till ENCE.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Team Dignitas - ENCE i Champions League till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Team Dignitas - ENCE gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Team Dignitas

Team Dignitas har tagit 0 poäng så här långt i LB/CS på 0 spelade matcher. Detta gör att Team Dignitas har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Team Dignitas har ett bortafacit under säsongen i LB/CS med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I LB/CS har Team Dignitas 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit ENCE

På hemmaplan har ENCE fått ihop 0 poäng i LB/CS denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu ENCE ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har ENCE i LB/CS under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. ENCE har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher ENCE har spelat i LB/CS under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Team Dignitas - ENCE

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Dignitas har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. ENCE har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.