Team ESCA Gaming – HONORIS 25/11, odds, speltips, stream

Team ESCA Gaming
vs
HONORIS
21-11-25 18:00 Polska Liga Esportowa
HONORIS
Bästa matchoddsen
1 2.55
2 1.45
Vinstchans
Odds för Team ESCA Gaming - HONORIS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-25 10:47:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team ESCA Gaming mötte HONORIS den 21-11-25

Team ESCA Gaming och HONORIS gjorde upp den 25 november. Matchen spelades i Polska Liga Esportowa med matchstart 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför Team ESCA Gaming - HONORIS

Kikade vi på oddsen inför mötet i Polska Liga Esportowa mellan Team ESCA Gaming och HONORIS så var HONORIS oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.45 gånger pengarna på HONORIS som vinnare. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,55 på HONORIS som vinnare mot Team ESCA Gaming.

2.55 var det högsta oddset på nederlagstippade Team ESCA Gaming som vinnare i mötet mot HONORIS. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team ESCA Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,45 på en seger till Team ESCA Gaming.

Ett spel på krysset mellan Team ESCA Gaming och HONORIS gav som högst inför matchen och som du hittade hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Team ESCA Gaming - HONORIS skulle kryssa matchen.

Poängfacit Team ESCA Gaming

Team ESCA Gaming hemmafacit så här långt i Polska Liga Esportowa är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Team ESCA Gaming har på bortaplan i Polska Liga Esportowa denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan har Team ESCA Gaming därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Team ESCA Gaming har spelat denna säsong i Polska Liga Esportowa så har laget tagit 0 poäng. Team ESCA Gaming har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit HONORIS

HONORIS har i Polska Liga Esportowa 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har HONORIS i Polska Liga Esportowa tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har HONORIS tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har HONORIS tagit i Polska Liga Esportowa under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per spelad match har HONORIS ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team ESCA Gaming - HONORIS

Likaresultatet innebär att Team ESCA Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. HONORIS har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.