Team GamerLegion – NASR 18/5, odds, speltips, stream

Team GamerLegion
vs
NASR
21-05-18 13:00 Spring Sweet Spring
NASR
Bästa matchoddsen
2 3.60
Vinstchans
Odds för Team GamerLegion - NASR
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 10:21:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team GamerLegion – NASR

Matchen som spelades i Spring Sweet Spring mellan Team GamerLegion vs NASR hade matchstart klockan 13:00, den 21-05-18.

Oddsen inför Team GamerLegion - NASR

På matchen i Spring Sweet Spring mellan Team GamerLegion och NASR så höll spelbolagen Team GamerLegion som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.26 hos Bethard. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 3,38 på att Team GamerLegion skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på NASR, som var nederlagstippade mot Team GamerLegion, till 3.60 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till NASR och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,26 på en seger till NASR.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team GamerLegion och NASR till det högsta oddset hos . Att Team GamerLegion och NASR skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team GamerLegion

Team GamerLegion hemmafacit så här långt i Spring Sweet Spring är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Team GamerLegion har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Team GamerLegion denna säsong i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng. Så här långt har Team GamerLegion ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Team GamerLegion har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Team GamerLegion har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit NASR

NASR har ett hemmafacit i Spring Sweet Spring spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Team GamerLegion i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har NASR i Spring Sweet Spring under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Och detta innebär att Team GamerLegion har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

NASR har i Spring Sweet Spring ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. NASR har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team GamerLegion - NASR

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team GamerLegion har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. NASR har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.