Team One – RBG Esports 18/5, odds, speltips, stream

Team One
vs
RBG Esports
21-05-18 00:30 cs_summit Qual.
RBG Esports
Bästa matchoddsen
1 1.35
2 3.00
Vinstchans
Odds för Team One - RBG Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 08:28:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team One – RBG Esports den 18/5

Matchen mellan Team One och RBG Esports i cs_summit Qual. spelades den 18/5 med matchstart kl. 00:30.

De bästa oddsen inför Team One - RBG Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i cs_summit Qual. mellan Team One och RBG Esports så var Team One oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.35 gånger pengarna på Team One som vinnare. Favoriten Team One kunde du i snitt spela på till oddset 3,00 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på RBG Esports, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.00 gånger pengarna hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,35 att RBG Esports skulle vinna matchen.

Inför mötet mellan Team One och RBG Esports så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team One

Team One hemmafacit så här långt i cs_summit Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Team One har ett bortafacit i cs_summit Qual. med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Team One har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Team One håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit RBG Esports

På 0 matcher i cs_summit Qual. har RBG Esports nu 0 insamlade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Team One har ett facit på bortaplan denna säsong i cs_summit Qual. med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan har RBG Esports tagit 0,00 poäng per spelad match.

RBG Esports har på 0 spelade matcher i cs_summit Qual. tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har RBG Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team One - RBG Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team One har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. RBG Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.