Team Spirit – Virtus.pro 24/11, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
Virtus.pro
20-11-24 15:30 BLAST Premier
Virtus.pro
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.75
Vinstchans
Odds för Team Spirit - Virtus.pro
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-23 21:38:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Spirit – Virtus.pro matchstart 24 november

Team Spirit och Virtus.pro i BLAST Premier med matchstart 15:30 den24 november.

Oddsen inför Team Spirit - Virtus.pro

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Premier mellan Team Spirit och Virtus.pro så var Virtus.pro oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.75 gånger pengarna på Virtus.pro som vinnare. Favoriten Virtus.pro kunde du i snitt spela på till oddset 2,00 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Oddset på nederlagstippade Team Spirit låg som högst på 2.00 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team Spirit och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,75 på en seger till Team Spirit.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Team Spirit och Virtus.pro kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Inför matchstart mellan Team Spirit och Virtus.pro så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Team Spirit

På 0 spelade matcher har Team Spirit nu 0 insamlade poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Spirit ett poängsnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Team Spirit facit så här långt på 0 matcher i BLAST Premier. Detta gör att Team Spirit har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Team Spirit har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Team Spirit har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Virtus.pro

På hemmaplan har Virtus.pro fått ihop 0 poäng i BLAST Premier denna säsong på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Virtus.pro har ett facit med 0 poäng i BLAST Premier på 0 spelade bortamatcher. Och detta innebär att Team Spirit har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Virtus.pro har i BLAST Premier ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Team Spirit - Virtus.pro

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.