Team Vitality – Evil Geniuses 31/10, odds, speltips, stream

Vitality
vs
Evil Geniuses
21-10-31 12:30 PGL Major
Evil Geniuses
Bästa matchoddsen
1 1.05
2 8.50
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Evil Geniuses
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-31 02:16:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Vitality – Evil Geniuses den 31/10

Mötet i PGL Major mellan Team Vitality och Evil Geniuses spelades den 31/10 matchstart med start kl. 12:30.

Oddsen inför Team Vitality - Evil Geniuses

Inför mötet mellan Team Vitality - Evil Geniuses i PGL Major så talade spelbolagens odds för en seger till Team Vitality och Unibet gav då det bästa oddset till 1.05 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Team Vitality på 8,50 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Evil Geniuses var nederlagstippade i mötet mot Team Vitality och det högsta oddset på Evil Geniuses som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 8.50. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,05 att Evil Geniuses skulle ta en oväntad seger.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Team Vitality och Evil Geniuses, till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Team Vitality - Evil Geniuses skulle kryssa matchen.

Poängfacit Team Vitality

Team Vitality hemmafacit så här långt i PGL Major är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Vitality ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Team Vitality har på bortaplan i PGL Major denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Team Vitality har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Team Vitality än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att Team Vitality har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Evil Geniuses

Evil Geniuses facit så här långt är 0 inspelade poäng i PGL Major på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Evil Geniuses har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i PGL Major på 0 spelade matcher. Detta innebär att Evil Geniuses har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I PGL Major har Evil Geniuses under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Team Vitality - Evil Geniuses

Likaresultatet innebär att Team Vitality på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Evil Geniuses har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.