Team Vitality – Virtus.pro 11/6, odds, speltips, stream

Vitality
vs
Virtus.pro
21-06-11 14:45 Intel Extreme Masters
Virtus.pro
Bästa matchoddsen
1 1.90
2 1.80
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Virtus.pro
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 15:11:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Team Vitality – Virtus.pro i Intel Extreme Masters

Den 21-06-11 så spelades mötet mellan Team Vitality – Virtus.pro i Intel Extreme Masters, med matchstart klockan 14:45.

1X2-oddsen på Team Vitality - Virtus.pro

Inför matchen mellan Team Vitality och Virtus.pro i Intel Extreme Masters så var Virtus.pro spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Virtus.pro hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,90 på att Virtus.pro skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Team Vitality låg som högst på 1.90 hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att Team Vitality gick vinnande ur detta möte till oddset 1,80 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på krysset mellan Team Vitality och Virtus.pro gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Team Vitality

Hemmalaget Team Vitality har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Team Vitality har ett bortafacit i Intel Extreme Masters med 0 poäng på 0 spelade matcher. I Intel Extreme Masters har Team Vitality med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Team Vitality har spelat denna säsong i Intel Extreme Masters så har laget tagit 0 poäng. Team Vitality har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Virtus.pro

Virtus.pro facit så här långt är 0 inspelade poäng i Intel Extreme Masters på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Virtus.pro under säsong tagit 0 poäng i event. Detta innebär att Virtus.pro har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Virtus.pro har tagit 0 poäng i Intel Extreme Masters under säsong, på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Vitality - Virtus.pro

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Vitality har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Virtus.pro har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.