Young Ninjas – Natus Vincere Junior 5/5, odds, live stream, speltips

Young Ninjas
vs
Natus Vincere Junior
21-05-05 14:50 LB/CS
Natus Vincere Junior
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.00
Vinstchans
Odds för Young Ninjas - Natus Vincere Junior
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 05:15:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Young Ninjas – Natus Vincere Junior matchstart 5 maj

Matchen spelades i LB/CS mellan Young Ninjas och Natus Vincere Junior. Mötets matchstart var 14:50 den 5 maj.

1X2-oddsen på Young Ninjas - Natus Vincere Junior

Kikade vi på oddsen inför mötet i LB/CS mellan Young Ninjas och Natus Vincere Junior så var Young Ninjas oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.72 gånger pengarna på Young Ninjas som vinnare. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 2,00 på att favoriten Young Ninjas skulle utgå med seger.

På nederlagstippade Natus Vincere Junior så kunde du spela på det högsta oddset 2.00 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Natus Vincere Junior och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,72 på en seger till Natus Vincere Junior.

Ett kryss mellan Young Ninjas och Natus Vincere Junior gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett oavgjort spel på Young Ninjas - Natus Vincere Junior gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Young Ninjas

På hemmaplan har Young Ninjas samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LB/CS. Young Ninjas har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har Young Ninjas ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Young Ninjas ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Young Ninjas har ett facit denna säsong i LB/CS med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Natus Vincere Junior

Natus Vincere Junior facit så här långt är 0 inspelade poäng i LB/CS på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Young Ninjas i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i LB/CS har Natus Vincere Junior ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har Natus Vincere Junior därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Natus Vincere Junior i LB/CS håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Natus Vincere Junior har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Young Ninjas - Natus Vincere Junior

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Natus Vincere Junior på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.