Vinter-OS: Tre Kronor – Kanada i finalen

Om mindre än en timme är det nedsläpp i finalen mellan Sverige och Kanada i Sotji-OS. Ett stjärnspäckat Kanada är klar favorit i finalen om man tittar på oddsen. Är du intresserad av att spela på finalen så passa på att göra det hos Unibet som ger dig upp till 50 kronor tillbaka om du livebettar.

Matchstart: 13:00
TV: Tv3
Odds (1-X-2): 3,25 – 4,15 – 2,00 (Unibet)

Sverige och Kanada har möts en gång tidigare i en OS-final 1994 och vi vet ju alla hur de gick när Peter Forsberg och Tommy Salo såg till att Tre Kronor vann på straffar. Vi kan vara säkra på att kanadensarna inte har glömt den snöpliga förlusten och kommer göra allt för att ta revansch och försvara sitt guld från Vancouver-OS.

Kanada med sin bästa trupp någonsin

Kanada har kanske sin bästa trupp någonsin med spelare som gå direkt in i Tre Kronors trupp men trots det så har Kanada inte dominera under turneringens gång. I kvartsfinalen vann man med knappa 2-1 mot Lettland och i semifinalen, också med uddamålet, 2-1.

Tre Kronor övertygade i semin mot Finland

Tre Kronor följde upp sin 5-0 seger mot Slovenien i kvarten med att besegra Finland med 3-1, tämligen säkert, i semifinalen.

Kanada oddsfavorit

När Sverige och Kanada möts brukar det vara lönnlöven som är favorittippade, vilket de är även denna gång. Ett spel på Kanada ger oddset 2,00 och ett spel på Sverige som vinnare 3,25 hos spelbolaget Unibet.

Få upp till 50 kronor tillbaka om du livebettar på matchen

Väljer du att spela under matchens gång, dvs livebetta, hos Unibet får du upp till 50 kronor tillbaka om ditt spel inte skulle gå in.

Om inte det skulle vara nog så får du dessutom två free spins på sloten South Park hos spelbolaget för varje mån som Sverige gör mot Kanada. Skulle dock Sverige gå mållösa får du ändå två freespins.