GAIS – Varbergs BoIS FC 20/10, odds, streaming, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GAIS – Varbergs BoIS FC
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta GAIS – Varbergs BoIS FC i 20/10

Varbergs BoIS FC gästar GAIS söndagen den 20/10 med matchstart klockan 19:00.

GAIS – Varbergs BoIS FC speltips

 På vissa matcher plockar vi fram betting tips som är fria att använda. Rekar du kan ta del av när du ska betta på GAIS – Varbergs BoIS FC eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in på vår sida om speltips för att lägga ett spel på fler matcher än GAIS – Varbergs BoIS FC.

Varbergs BoIS FC vann senast lagen möttes

Varbergs BoIS FC vann den senaste matchen, den 2 juni, i Superettan med 2 – 1 mot GAIS.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för GAIS och Varbergs BoIS FC

GAIS har gjort 3 mål totalt hemma denna säsong i Superettan, ett snitt på 0,50 mål/match. GAIS har totalt släppt in 9 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Superettan. På de 6 hemmamatcherna så har GAIS därmed ett snitt på 1,50 insläppta mål per match.

Totalt har GAIS producerat 10 mål i Superettan under säsongen som har gått. På de 13 matcher laget spelat så har GAIS ett snitt på 0,77 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har GAIS ett facit med 18 insläppta mål på de 13 matcher som spelats i ligan. I snitt har GAIS släppt in 1,38 mål per match.

På bortaplan har Varbergs BoIS FC denna säsong ett facit med 14 gjorda mål på 8 spelade matcher. Varbergs BoIS FC har å sin sida ett bortafacit med 9 insläppta mål under säsongen i Superettan.

Per match har Varbergs BoIS FC i snitt producerat 2,00 mål framåt på de 14 matcher som spelats i Superettan. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Varbergs BoIS FC släppt in 0,93 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 14 matcher som har spelats.