Lucksta IF – Östavalls IF 10/6, odds, speltips, streaming

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Lucksta IF – Östavalls IF
Matchfakta och matchinfo

Lucksta IF – Östavalls IF i Division 3

Lucksta IF och Östavalls IF gjorde upp den 10 juni. Matchen spelades i Division 3 med avspark 19:15.

Östavalls IF vann mötet mot Lucksta IF

 Det blev till slut Östavalls IF som gick segrande ur mötet mot Lucksta IF med siffrorna 3 – 1. Östavalls IF plockar 3 nya poäng i Division 3 efter vinsten mot Lucksta IF. Förlusten för Lucksta IFinnebär att de går poänglösa från mötet med Östavalls IF.  Resultatet i matchen betyder att vi nu hittar Lucksta IF på plats 8 med 12 poäng, samtidigt som Östavalls IF med sina 12 poäng ligger på plats 7 i tabellen för Division 3.

Poängfacit Lucksta IF

 Lucksta IF hemmafacit så här långt i Division 3 är 8 inspelade poäng på 7 matcher. Över de 7 spelade hemmamatcher har nu Lucksta IF ett poängsnitt på 1,14 poäng per match.

Lucksta IF har ett bortafacit under säsongen i Division 3 med 4 tagna poäng på de 6 matcher laget spelat. På bortaplan har Lucksta IF därmed 0,67 poäng per match.

Lucksta IF har på 13 matcher tagit 12 poäng denna här säsongen i event. Det gör att Lucksta IF har ett poängsnitt på 0,92 per spelad match.

Poängfacit Östavalls IF

Östavalls IF har denna säsongen i Division 3 tagit 9 poäng på de 7 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit som innebär 1,29 poäng per match.

Lucksta IF har ett facit på bortaplan denna säsong i Division 3 med 13 inspelade poäng på 6 matcher man spelat. Detta innebär att Östavalls IF har ett facit med 2,17 poäng per bortamatch.

22 poäng har Östavalls IF tagit i Division 3 under säsongen som gått, på de 13 matcher man spelat. Och har ett facit på 1,69 poäng i snitt per match.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Division 3

Poängstatistik för Lucksta IF – Östavalls IF

Vinsten innebär att på de seaste 5 matcherna har Östavalls IF vunnit 3, spelat 1 oavgjorda och förlorat 1 matcher. Lucksta IF har vunnit 1, kryssat 1 och förlorat 3 av sina fem senast spelade matcher, men förlusten mot Östavalls IF inräknat.

10 poäng av 15 möjliga är vad Östavalls IF har plockat på sina 5 senast spelade matcher, med poängen från vinsten mot Lucksta IF inräknade. Lucksta IF tilldelas inte några nya poäng efter matchen, vilket innebär att på sina fem senaste matcher har de spelat in 4 poäng av 15 möjliga.

Målstatistik för Lucksta IF och Östavalls IF

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Division 3 så har Lucksta IF ett genomsnitt på 1,57 per match, på totalt 7 matcher. I Division 3 har Lucksta IF släppt in 13 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 13 matcher Lucksta IF spelat i Division 3 denna säsong så har laget gjort totalt 18 mål, med ett snitt på 1,38 mål per match. Lucksta IF har under säsongen släppt in totalt 30 mål i ligan på de 13 matcher som spelats.

På de 6 bortamatcher som Östavalls IF spelat denna säsong i Division 3 har laget gjort 11 mål, vilket ger ett snitt på 1,83 mål per match. Östavalls IF har å sin sida ett bortafacit med 6 insläppta mål under säsongen i Division 3.

Bortalaget Östavalls IF har under säsongen i Division 3 totalt gjort 23 mål i de 13 matcher som man har spelat. Det innebär att Östavalls IF har ett snitt på 1,77 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Östavalls IF, på 13 spelade matcher, släppt in 1,08 mål i snitt per match.